Partners

Ben jij benieuwd met wie wij samenwerken of lijkt het uw bedrijf leuk om met ons samen te werken? Op deze pagina is al deze informatie te vinden.

Hysteresis vindt het belangrijk dat studenten tijdens de studie oriënteren in welke vakgebieden ze later terecht kunnen komen, wat de arbeidsmarkt ze te bieden heeft en wat van hen verwacht gaat worden. Wij organiseren op regelmatige basis excursies, lunchlezingen en borrels met als doelstelling om de studenten te amuseren en informeren over belangrijke aspecten die zowel aansluiten bij de studie als bij de het bedrijfsleven.

Is een partnerschap met Hysteresis voor uw bedrijf een positieve toevoeging? 

Neem dan contact met ons op via voorzitter@hysteresis.nl

Growth starts with great ambition

Sentijn is gespecialiseerd binnen het vakgebied van ingenieurs. De wereld om ons heen is voortdurend in beweging. Ingenieurs staan hierbij centraal. Wij geloven in de kracht van ingenieurs en willen bijdragen in deze ontwikkeling. Iedere ingenieur bezit unieke kennis en talenten. Het ontwikkelen van deze kennis en talenten is essentieel om te kunnen excelleren. Nieuwe generaties ingenieurs die toekomst bestendig zijn. Wij helpen jou hierbij!

Wij werken samen met ingenieurs op het hoogst mogelijke abstractieniveau. De focus ligt hierbij HBO en WO ingenieurs binnen de disciplines Civiele techniek, Bouwkunde, Werktuigbouwkunde en industrie & Offshore.

Centraal in onze dienstverlening staat het focussen op de wensen en ambitie van ingenieurs, in combinatie met het inspelen op de vraag naar gekwalificeerde ingenieurs vanuit onze opdrachtgevers.

T:  +31 (020) 697 50 11 

W:  www.yer.nl

Contactformulier

Focus on you

YER is een internationaal recruitmentbureau dat talent verbindt met topbedrijven binnen branches als de IT, bouw, automotive, energie, en industriële automatisering. Wij geloven dat wie talent heeft, de toekomst heeft. Daarom vormen wij de verbindingsbrug tussen studie en werk, zodat studenten zelfverzekerd en goed voorbereid de arbeidsmarkt op gaan. Met (online) events, trainingen en cv-checks helpen we jou als student in iedere fase van de studie met je persoonlijke ontwikkeling. Ook kijken we samen naar de verschillende mogelijkheden die er zijn ná je studie.

Wil je na je studie niet alleen werken maar ook door ontwikkelen? En in sectoren als energie, industriële automatisering en machinebouw of installatietechniek? Dan is één van onze Talent Development Programmes wellicht iets voor jou! Hét traineeship dat werken combineert met leren. Naast deze programma’s hebben we uiteraard ook tal van andere junior posities beschikbaar. Benieuwd wat je opties zijn? Neem contact met ons op!

 

Let’s Go Africa

Let’s Go Africa is een kleinschalig, persoonlijk en innovatief bemiddelingsbureau met een uniek stageprogramma voor iedereen die een betekenisvolle stage, minor of vrijwilligerswerk project wil ervaren in Afrika. Noor en Roel van Hout hebben sinds 2006 werk- en levenservaring in Afrika en richten zich op lange termijn ontwikkeling die wordt versterkt door de mensen in de gemeenschappen. We nemen je mee op onze reis van hoe het is begonnen, naar onze unieke werkwijze en hoe we jouw maatwerk project creeren via ons netwerk in 11 verschillende Afrikaanse landen. Wil jij een levens veranderend Werktuigbouwkunde project ervaren in Afrika in het mooie Ghana of samenwerken met een van onze professionele partners op een paradijselijk eiland als Mauritius?

T:  +31 (0)6 45197822 

W: letsgoafrica.nl

E: info@letsgoafrica.nl

Contactformulier

W: www.tatasteeleurope.com

Andere contact informatie varieerd per locatie en is te vinden

op de website.

Voor stages en afstudeeropdrachten:

T:  +31 0251-494000

W: www.tatasteeljobs.nl

Tata Steel 

Tata Steel is zondermeer een van de meest uitdagende industriële werkgevers van Nederland. Samen met 9000 collega’s werken wij continu aan verbetering. Wij investeren jaarlijks vele honderden miljoenen euro’s in innovatie van processen en producten met een hoge toegevoegde waarde. Hierbij verbeteren wij onze efficiency en reduceren wij onze kosten. Daarbij willen wij verantwoord staal maken, wat alleen mogelijk is vanuit een gezonde balans tussen de belangen voor mens, milieu, omgeving en het bedrijf. 

Tata Steel daagt je uit om grenzen te verleggen! 

De ontwikkeling en productie van hoogwaardig staal is complex. Er is geen sector denkbaar waarin je bedrijfsprocessen op zo’n enorme schaalgrootte kunt meemaken. Bij Tata Steel sta je aan het roer van je eigen loopbaan. Wij vinden jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling erg belangrijk en faciliteren jou hierbij graag. Je krijgt vanaf de eerste dag direct veel verantwoordelijkheid. Ben jij op zoek naar een interessante vacature of leuke stage- of afstudeeropdracht, Neem dan contact met ons op.

Uw bedrijf op deze pagina? Wordt sponsor van Hysteresis.

Wat zijn de voordelen van een partnerschap?

    • Naamsbekendheid bij de onze leden en de opleiding van werktuigbouwkunde
    • Wij bieden u een korte connectie tot stagiaires en afstudeerstudenten
    • Per jaar 80 tot 100 nieuwe leden
Shopping Basket