Partners

Ben jij benieuwd met wie wij samenwerken of lijkt het uw bedrijf of met ons samen te werken? Op deze pagina is al deze informatie te vinden.

Hysteresis vindt het belangrijk dat studenten tijdens de studie oriënteren in welke vakgebieden ze later terecht kunnen komen, wat de arbeidsmarkt ze te bieden heeft en wat van hen verwacht gaat worden. Wij organiseren op regelmatige basis excursies, lunchlezingen en borrels met als doelstelling om de studenten te amuseren en informeren over belangrijke aspecten die zowel aansluiten bij de studie als bij de het bedrijfsleven.

Is een partnerschap met Hysteresis voor uw bedrijf een positieve toevoeging? 

Neem dan contact met ons op via voorzitter@hysteresis.nl

Growth starts with great ambition

Sentijn is gespecialiseerd binnen het vakgebied van ingenieurs. De wereld om ons heen is voortdurend in beweging. Ingenieurs staan hierbij centraal. Wij geloven in de kracht van ingenieurs en willen bijdragen in deze ontwikkeling. Iedere ingenieur bezit unieke kennis en talenten. Het ontwikkelen van deze kennis en talenten is essentieel om te kunnen excelleren. Nieuwe generaties ingenieurs die toekomst bestendig zijn. Wij helpen jou hierbij!

Wij werken samen met ingenieurs op het hoogst mogelijke abstractieniveau. De focus ligt hierbij HBO en WO ingenieurs binnen de disciplines Civiele techniek, Bouwkunde, Werktuigbouwkunde en industrie & Offschore.

Centraal in onze dienstverlening staat het focussen op de wensen en ambitie van ingenieurs, in combinatie met het inspelen op de vraag naar gekwalificeerde ingenieurs vanuit onze opdrachtgevers.

Uw bedrijf op deze pagina? Wordt sponsor van Hysteresis.

Wat zijn de voordelen van een partnerschap?

    • Naamsbekendheid bij de onze leden en de opleiding van werktuigbouwkunde
    • Wij bieden u een korte connectie tot stagiaires en afstudeerstudenten
    • Per jaar 80 tot 100 nieuwe leden
Shopping Basket