Over ons:

Studievereniging Hysteresis is de vereniging voor de studenten van Werktuigbouwkunde aan de hogeschool Rotterdam. De studievereniging is opgericht in 2016 en zorgt voor veel plezier en activiteiten voor naast je studie. Zo kunnen studenten gemakkelijk contact houden met docenten en studenten uit andere jaren. Om onze vereniging in leven te houden hebben we leden nodig! Schrijf je dus zo snel mogelijk in, en blijf zo op de hoogte van onze activiteiten!

De verbinding tussen student en bedrijf:
Studievereniging Hysteresis is er voor de studenten werktuigbouwkunde. Als studievereniging willen wij de brug vormen tussen studenten en het bedrijfsleven door onder andere een bedrijvendag in samenwerking met de Hogeschool Rotterdam te organiseren. Hierbij kunnen bedrijven en werktuigbouwkundige studenten contact met elkaar maken. 

Daarnaast staan wij altijd open voor samenwerkingen met bedrijven. Denk hierbij aan lunchlezingen, sollicitatietrainingen, excursies, en diverse andere sponsormogelijkheden. 

Bestuursleden

In 2021/2022 zijn we met de volgende enthousiaste bestuursleden: 

- Gijs van Wijk

Voorzitter

Ik ben Gijs van Wijk, een ambitieuze en sociale derde jaars werktuigbouwkundige student die streeft naar het samenbrengen van studenten en het maken van de studietijd leuk en onvergetelijk. Binnen de studievereniging ben ik de voorzitter.

Ik ben geëngageerd in het verbeteren van de studie- en leefomgeving van mijn medestudenten. Daarom altijd op zoek naar nieuwe manieren om de medestudenten te verbinden en hen te helpen samen nieuwe ervaringen en ervaringen op te doen. Ik hoop dat mijn enthousiasme en passie voor het vakgebied werktuigbouwkunde en de studievereniging SV Hysteresis aanstekelijk en inspireren is, zodat ook jullie het beste uit je studietijd te halen.

voorzitter@hysteresis.nl

+31 6 28 06 26 46

- Joost Diks

Vice-voorzitter

 

Ik ben Joost en ik ben 3e jaars werktuigbouwkunde student. Bij Hysteresis vervul ik de rol van vice-voorzitter. Ik ben altijd erg geïnteresseerd geweest in techniek en ik voel mij daarom helemaal thuis bij deze opleiding. Ik hoop komende periode nog leuke activiteiten te kunnen organiseren voor iedereen.

+31 6 29 13 64 29

- Jeroen Bozon

Externe-communicatie

Hoi ik ben Jeroen, ik ben een derdejaars student WTB en ik beheer de externe communicatie van de vereniging. Ik regel zaken met bedrijven om met hun uitstapjes of leuke avonden te organiseren voor de studenten.

Ik ben de persoon die bedrijven moeten berichten als ze iets willen regelen.

externe-communicatie@hysteresis.nl

+31 6 10 81 67 84

- Sjoerd van der Laan

Penningmeester

Hoi, ik ben Sjoerd. Ik ben vierdejaars student werktuigbouwkunde aan de Hogeschool Rotterdam en ik ben de penningmeester van Hysteresis. Ik houd me vooral bezig met de financiën van de vereniging hoewel ik ook notuleer bij vergaderingen en graag help met het organiseren van activiteiten.

In mijn vrije houd ik er van om gezellig te gaan zitten met wat vrienden. Verder knutsel ik veel aan allerlei apparaten en machines.

penningmeester@hysteresis.nl

+31 6 29 79 15 20

- Stan Galama

Interne-communicatie

Hoi, mijn naam is Stan ik ben een tweedejaars student werktuigbouwkunde aan de Hogeschool Rotterdam. Ik ga over de interne communicatie van de studievereniging. Ik zorg voor het contact tussen de leden en ik onderhoud de social media van Hysteresis.

In mijn vrije tijd houd ik er van om rond te reizen en te airsoften, echter een lekker pilsemannetje met vrienden gaat er ook altijd in!

interne-communicatie@hysteresis.nl

+31 6 48 68 38 38

- Joep Ijzerman

voorzitter

Beste allen, mijn naam is Joep IJzerman, tweedejaars student werktuigbouwkunde aan de Hogeschool Rotterdam en
dit schooljaar ben ik voorzitter van studievereniging Hysteresis. Mijn taak bestaat uit het leiden van de algemene vergaderingen, het nemen van initiatieven,
coördineren en uitvoeren van bestuurswerkzaamheden en vertegenwoordiging van de
organisatie naar binnen en buiten. 

In mijn vrije tijd ben ik vooral te vinden in de klimmuur en in de vakantie ben
ik het liefst in de bergen. Je kunt altijd terecht bij mij
voor vragen!

voorzitter@hysteresis.nl

+ 31 6 27212577

- Sjoerd van der Laan

Penningmeester

Hoi, ik ben Sjoerd. Ik ben tweedejaars student werktuigbouwkunde aan de Hogeschool Rotterdam en ik ben de penningmeester van Hysteresis. Ik houd me vooral bezig met de financiën van de vereniging hoewel ik ook notuleer bij vergaderingen en graag help met het organiseren van activiteiten.

In mijn vrije houd ik er van om gezellig te gaan zitten met wat vrienden. Verder knutsel ik veel aan allerlei apparaten en machines.

penningmeester@hysteresis.nl

+31 6 29 79 15 20