Studievereniging Hysteresis is de vereniging voor de studenten van Werktuigbouwkunde aan de hogeschool Rotterdam. De studievereniging is opgericht in 1996 en zorgt nog steeds voor veel plezier en activiteiten voor naast je studie.  Zo kunnen studenten gemakkelijk contact houden met docenten en studenten uit andere jaren. Om onze vereniging in leven te houden hebben we leden nodig! Schrijf je dus zo snel mogelijk in, en blijf zo op de hoogte van onze activiteiten!

De verbinding tussen student en bedrijf:
Studievereniging Hysteresis is er voor de studenten werktuigbouwkunde. Als studievereniging willen wij de brug vormen tussen studenten en het bedrijfsleven door onder andere een bedrijvendag in samenwerking met de Hogeschool Rotterdam te organiseren. Hierbij kunnen bedrijven en werktuigbouwkundige studenten contact met elkaar maken. 

Daarnaast staan wij altijd open voor samenwerkingen met bedrijven. Denk hierbij aan lunchlezingen, sollicitatietrainingen, excursies, en diverse andere sponsormogelijkheden. 

 

Bestuursleden

In 2019/2020 zijn we met de volgende enthousiaste bestuursleden: 

- Sam Nieuwenhoff

Voorzitter

Heey ik ben Sam, tweedejaars werktuigbouwkunde student aan de Hogeschool Rotterdam en sinds dit jaar ben ik voorzitter van Hysteresis. Mijn taak binnen ons team is het aansturen en coördineren van alle activiteiten en taken die betrekking hebben tot Hysteresis.

In mijn vrije tijd ben ik in de zomer vaak te vinden op of rond een wakeboardbaan. Verder sleutel ik graag zelf aan machines en houd ik wel van een goed festival op zijn tijd.

voorzitter@hysteresis.nl
+316 83 23 85 04

- Stan Koeleman

Penningmeester

Ik ben Stan Koeleman, ik ben dit jaar penningmeester van Hysteresis. Ik hou me vooral bezig met de financiële onderdelen van de vereniging.

In mijn vrije tijd hockey ik of ben ik te vinden met mijn vrienden

penningmeester@hysteresis.nl

- Menno Bakker

Externe communicatie

Ik ben Menno Bakker, bestuurslid Hysteresis, en ik houd mij vooral bezig met de externe communicatie. Dit is o.a. het benaderen van bedrijven voor excursies, lunchlezingen en leuke evenementen!

In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de fitness of samen met vrienden op een terrasje. 

externe-communicatie@hysteresis.nl

- Robin de Jong

Externe communicatie

Mijn naam is Robin de Jong, derde jaars student werktuigbouwkunde. En dit jaar verantwoordelijk voor de externe communicatie binnen Hysteresis.

Naast mijn studie, doe ik aan waterpolo en fitness. Daarnaast ben ik niet vies van een beetje gezelligheid.  

externe-communicatie@hysteresis.nl

- Sem Geerlings

Interne communicatie

Mijn naam is Sem Geerlings, bestuurslid bij Hysteresis onder interne communicatie. Inmiddels 2e jaars student werktuigbouwkunde en dit jaar voor het eerst bij Hysteresis.Killian en ik beheren de interne communicatie. Wij houden ons vooral bezig met het verspreiden van info over evenementen etc. aan de studenten binnen de opleiding.

Buiten school is sport mijn grootste hobby maar in het weekend kan een feestje ook geen kwaad.

interne-communicatie@hysteresis.nl

- Killian de Vries

interne communicatie

Mijn naam is Killian de Vries, 2e jaars werktuigbouwkunde en dit jaar bestuurslid van de studievereniging 

Naast mn studie sport ik in mn vrijetijd (fitness) en werk ik als application engineer bij EPS. Voor Hysteresis houd ik me vooral bezig met de interne communicatie

interne-communicatie@hysteresis.nl

Partners en sponsoren: