KWx

KWx –Experts in solutions

Vanuit vestigingen in Nederland en België bedient KWx technische markten in de volgende kernsegmenten:
˃Explosieveilig installatiemateriaal, verlichting en kabelmanagement
˃Internationale inkoopdienstverlening voor de olie- en gasmarkt
˃Vermogenselektronica
˃Meetinstrumenten
˃Kalibratie van draagbare test- en meetapparatuur

Pijlers zijn de jarenlange ervaring, constante scholing en een gebalanceerd portfolio producten van gerenommeerde fabrikanten.

Explosieveilige materialen
Een compleet pakket installatiematerialen voor onshore en offshore toepassingen in de olie- en gasindustrie, petrochemie, scheepvaart en windenergie.

Vermogenselektronica
Een compleet pakket componenten voor toepassing in de vermogenselektronica voor applicaties als tractie aandrijvingen, groene energie, (laders voor-) elekrische voertuigen, medische apparatuur, power supplies, etc.

Meetinstrumenten
Een compleet pakket draagbare meetinstrumenten en meetcomponenten voor het meten van elektrische en fysische grootheden voor de industrie, installateurs, paneelbouw en machinebouw.

Kalibratie en reparatie
Op basis van jarenlange ervaring, unieke expertise én een gekwalificeerde werkwijze beschikt KWx in Nederland over een toonaangevend reparatie- en kalibratielaboratorium. KWx is een Metrel gecertificeerde service partner voor de Benelux.

Stage en/of afstuderen
KWx biedt leerlingen van ROC’s en hogere opleidingen de mogelijkheid tot het volgen van (afstudeer)stages. Hiervoor is KWx erkend als leerbedrijf door Kenteq. Op deze wijze hebben studenten de mogelijkheid ervaring op te doen bij een flexibele dynamische, service- en klantgerichte organisatie in de wereld van elektrotechniek en instrumentatie met een zeer breed technisch spectrum.

Meer informatie? Bezoek onze website: www.kwx.nl of volg ons via Twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>