Introkamp 2015

Introkamp 2015

Dit jaar was het introkamp voor werktuigbouwkunde georganiseerd door Rik Goedegebuure, Beau van Ast, Daan Noger, Stefan Knoester en Stefan de Koning. Voor beide Stefans was het dit jaar helaas het laatste jaar dat ze meegaan omdat ze nu afgestudeerd zijn. De voorbereidingen hebben het hele jaar geduurd en op 26 augustus was het dan eindelijk zover.

Woensdag 26 augustus
De organisatie en de begeleiders werden verzocht zich al vroeg te melden op school, om klaar te staan voor de aankomende studenten. De eerstejaars mochten een uurtje langer doorslapen, maar desondanks waren er sommige bij die tegelijk met ons op school waren. Gelukkig was iedereen op tijd en kon het programma zonder vertragingen beginnen. Na een praatje van Rik en Jesse, en ons afdelingshoofd werden de groepjes gekoppeld aan de begeleiders. Tijdens het wachten op de bus was er hier al een goed moment om elkaar te leren kennen.
De rit naar Sint-Michielsgestel verliep zonder problemen, alhoewel je wel kon zien dat het voor sommige studenten wel erg vroeg was na een lange zomervakantie. Eenmaal aangekomen op de Zonnewende hadden de studenten die voor ons in het kamphuis zaten, nog niet goed opgeruimd waardoor we de kamers nog niet konden verdelen. Zo werd er nu eerst een touwtrek toernooi gehouden, waarbij de winnende teams uiteraard weer op een zeepbaan mochten touwtrekken. Als afsluiter mocht een wedstrijd tussen begeleiders op de zeepbaan niet ontbreken.
Na de lunch was het tijd voor het sporttoernooi. Deze bestond deze keer uit basketbal, voetbal, trefbal, volleybal en rugby. Toen het sporttoernooi was afgelopen, was er een mooi moment om even de bar open te gooien. Zo konden studenten alvast munten kopen en hun eerste drankjes nuttigen voor het avondeten.
Na de lekkere pasta, gekookt door het team van de Zonnewende, was het de hele avond feest bij de bar. Tijdens de eerste avond werd er een pubquiz gehouden onder leiding van quizmaster Daan. Tijdens deze quiz kwamen allemaal verschillende onderwerpen aan bod. Zoals sport, Rotterdam, de hogeschool en werktuigbouwkunde. Na de quiz was het tijd om te feesten tot in de late uurtjes.

Donderdag 27 augustus
Op donderdag was het wekteam, Jesse en Thomas, om 8 uur uit bed om alle kamers langs te gaan. Ook de kamer van de docenten mocht niet ontbreken. Dit alles om de studenten om half 9 in de ontbijtzaal te hebben voor een goedverzorgd ontbijt. Na het ontbijt was het tijd om naar Den Bosch te gaan voor de scavengerhunt. Helaas zat het weer niet mee en regende het de hele dag.
Ondanks het slechte weer, drukte dat de pret niet voor de scavengerhunt. Elk groepje ging gemotiveerd naar de bus.
In Den Bosch konden vervolgens de studenten kiezen uit verschillende opdrachten om uit te voeren. Elke opdracht leverde een bepaald aantal punten op, en het groepje met de meeste punten zou winnen. Op onze Facebook pagina kunt u foto's van die opdrachten zien.

Eenmaal terug op de Zonnewende werd er ondanks het slechte weer lekker gebarbecued, Met de barbecues onder een partytent, en het eten in de eetzal kon dit toch doorgaan. Een dikke pluim voor de begeleiders die achter de barbecue hebben gestaan,

's Avonds kwam het bedrijf Sanka Events langs met een aantal casinospellen. Om deze rede stond er in de brief dat de eerste jaars een maffiaoutfit mee moesten nemen. Bij binnenkomst kreeg iedereen een bakje met speelmunten, waarna er gespeeld kon worden. Er stonden verschillende speeltafels met onder andere poker, black jack en automaten. Rond elf uur werd alles opgeruimd en kon er weer gefeest worden tot in de late uurtjes.

Vrijdag 28 augustus
Op vrijdag konden de studenten lekker uitslapen omdat ze pas om 09:15 gewekt werden door Jesse en Thomas. Na het ontbijt moest alles opgeruimd worden. Sommige studenten hadden het na 2 korte nachten zwaarder dan andere. Gelukkig was alles snel en goed opgeruimd. Gelukkig was het nu wel mooi weer, want er moest nog gewacht worden tot de bussen 's middags kwamen. Wel werden er nog frikandellen en kroketten gegeten voor de lunch. Om 17:00 waren we na een stille busreis weer terug op school.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>