Bedrijven

KP&T

Connecting technical professionals

Techniek is jouw toekomst. Of je nu studeert, een technische baan of een traineeship zoekt. Jij wilt met de juiste functie je carrière succesvol starten. Daarom kom je graag in contact met interessante organisaties. Hoe? KP&T vormt voor jou de schakel. Binnen de bouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek, energietechniek, High Tech, installatietechniek, Oil & Gas of werktuigbouwkunde.

KWx

De kernactiviteiten van KWx zijn vermogenselektronica, explosieveilig installatiemateriaal en elektrotechnische meetinstrumenten. Bij dit laatste segment hoort de kalibratie- en reparatie activiteit MeterCare. Pijlers zijn de jarenlange ervaring, constante scholing en een gebalanceerd portfolio producten van gerenommeerde fabrikanten.
 
 

Damen

Damen is an international shipyard group but at its heart, there is still a family company. We operate in every market where we see an opportunity to improve, innovate or invest.

GBS

GBS is een internationaal opererende service provider op het gebied van Tandwielkasten. Door de hoge mate van technisch potentieel zijn wij in staat om een dienstverlening op maat te kunnen aanbieden. Onze uitdaging zit hem in het inspelen op het probleem van de klant en daar een passende, en vaak alles omvattende, oplossing voor te vin¬den en deze op een duidelijke en doeltreffende manier uit te voeren.